Honjo

Honjo Kulturexport

Afrikansk Kulturnatt

Princesse Charm

Princesse Princesse Charm har vunnit både Honjo Kultur Export och Barnen i Centrumspris och även FreeStyla Records Artist of the Year Award 2014. Princesse Charm med oförbätterligt egensinne i en rad olika problem som drabbar barn och ungdomar i Väst Afrika – alltid orkar stödja välgörenhet. Hon är oförtröttligt verksam och förnyar och förändrar gång på gång vårt sätt att se och uppfatta de svåra situationerna barnen och ungdomarna upplivar dagligen i omvärlden.

Sousou & Maher Cissoko

Nazarenes Sousou & Maher Cissoko på Afrikansk Kulturnatt på Musikens Hus. Honjo är mycket nöjd och tacksam att ha Sousou & Mahar Cissoko på Afrikansk Kulturnatt. Bandet har levererat vad de har lovat och det är att erbjuda sin publik och fans en underbar spelning. Publiken vill se mer av Sousou & Mahar och Honjo kommer att boka de igen.

Flora

Flora Flora hade get folket vad de vill ha på Afrikansk Kulturnatt. För ni som tycker om 80-90-tals Jazzig Soulpop, Funk och RnB, är Flora Oryema den rätt artisten för er. Flora Oryema har en unik Soul röst som ger soul musik sin rätta svängning. Honjo är mycket tacksam att ha henne på Afrikansk Kulturnatt.

MA-Tinz

MA-Tinz MA-Tinz är snart aktuell med sin nya skiva. Dem som var på Afrikansk Kulturnatt hade stor glädja att dansa till hans debut singel ”Unbeatable”. Snart kommer världen ligger för MA-Tinz fötter. FreeStyla Records tackar MA-Tinz och hans skivbolag Get Music för ett gott samarbete.

Slim Prince

Slim Prince Slim Prince Slim Prince: är från Lagos/ Nigeria och bor nu i Göteborg/ Sverige. Slim Prince är en reggae och Dancehall artist med otrolig bra musik. Han är grym på scenen och älskar sina fans. Slim Prince trivs mycket bättre på musikstudion och där spenderad han mest av sina tider med olika artister och producenter. Honjo är mycket glad och tacksamt för att samarbeta med honom på Afrikans Kulturnatt.

Hip Hop Weekend

Princesse Charm

Princesse Princesse Charm Skandinavisk egen Coupé de Cale och Makossa drottning. Hon är alltid positiv, glad och bered att stå på scenen. På Hip Hop Weeken var det ingen i publiken som stådde stilla och redan från första låten i full dans framför scenen.

Jane & Isatou

Jane & Isatou Jane & Isatou: bor i Biskopsgården/ Göteborg och går på samma skola. De är två av Biskopsgårdens mänga stjärnor. De både två älskar musik och har sjungit tillsammans många gångar.

Jane

Jane Jane Jane är en ung artist från Biskopsgården/ Göteborg. Han är en glad och positive kille som älskar att sjunga. Honjo är mycket glad att se Jane på sin scen och vi hoppas att se mer av honom i framtiden.

Abdoulahi

Flora Abdulahi Abdulahi är en väldig positive ung artist från Biskopsgården/ Göteborg. Han kan sjunga och dansar. En ung som älskar Hip Hop musik och alltid redo att stå på scenen. Honjo är mycket glad att jobba med honom och vi hoppas att se mer av Abdulahi i framtiden.

Slim Prince

MA-Tinz Slim Prince Slim Price på Hip Hop Weekend är en av de fantastiska spelningarna på Göteborgs Hip Hop scen hit tills. Den nigeriansk Dancehall artisten har så mycket att erbjuda sina fans och publik. Slim Prince är lika bra på skivan som på scenen.

UniD

MA-Tinz UniD är en Dancehall tjej grupp i Göteborg. Det är tjejer med ett glad, sprallig och fantastisk dance steps. UniDs dans konst är väl planerad, balanserad och med otrolig bra koreografin.

Pay it Forwad Day

Etzia

Etzia Etzia är en Göteborgs baserad dancehallartist med rötter från Västindien och New York, aktuell med singlarna; "Same Ting a Gwaan" & "Bubble and Wine Up". Hon har tagit den internationella scenen med storm och på kort tid fått sig ett namn världen över med hennes sköna röst och allsidiga stil där hon blandar dancehall med electro, house, r&b och hip hop.

7- Miles

7-Miles är elever från Sjumilaskolan. En utlovat barn och ungdomsgrupp som sjunger och rapa både på svenska också engelska.

GMansour

GMansour GMansour är en “Heavy Weight” Hip Hop artist I Göteborg. Hon kommer ursprunglig från Sudan. Han rapar båda på engelska och Arabiska. Han är aktuellt med ett album ”The Cage”.

Princesse Charm

Princesse Charm Princesse Charm är Makossa och Coupé de Dale drottning båda i Norden och Afrika. Hon har spelat runt om världen för att marknadsföra sin debut album ”Cocktail d’ Afrique”. Nu har Princesse Charm släppt en ny skiva ”2em Escale” med en succé sång ”A Corps Perdu”.

Ras Fikie You

Ras Fikie You Ras Fikie You är ett väl känd namn i Ghanas reggae musik industri. Han var hand plågad av FreeStyla Records i Sverige för att ge ”Pay it Forward Day” sin reggae känsla. Han har publiken med sig.

L. Diamond

L. Diamond L. Diamond är känd efter Familje film Dreams, jobbar ihop med Panetoz och massa artister runt omkring Sverige. Om tiden är rätt, platsen är rätt och festen ska vara rätt måst ni då boka L. Diamond. Honjo & FreeStyla Records tackar honom för det fantastiska uppträdandet.

Afrikansk Kulturnatt

Princesse Charm

Princesse Princesse Charm bor i Sverige men pendlar mellan Frankrike och Afrika där hon har sina spelningar. Hon är idag bland de stora stjärnorna i Väst Afrika. Många beskriver hennes som glad, positiv, ”hon äger scenen” och älskar att stå på scenen. Hon är väl känd i Benin för sin musik från de små till de vuxna människorna. Princesse Charm är inte bara känd för sin musik utan även för hennes stora engagemang att hjälpa föräldralösa barn i Benin. Musik har alltid varit en stor del av hennes liv, och hon har uppträtt ”LIVE” sedan hon var 8 år. Vi har stor glädje att festa och se henne på scenen och därför vill vi också delar den glädje med svenska folket.

Nazarenes

Nazarenes Nazarenes är en väl känd reggae grupp i Sverige och internationell. De är nominerade för årets bästa reggae grupp i Sverige av King Magazine. Nazarenes kommer ifrån Eritrea.

Kamerunsk Juju Dans

Cameroon Juju är en sorts folkdans med masker presenterade av fira exceptionella och imponerande män i traditionella dräkter. Kamerun har en väldig rik kultur och efter detta färgrika spektakel dans hade många i publiken vill se kamerunsk ”Juju” dans igen. Honjo vill fortasätta att samarbeta med The Association of Cameroonians in Gothenburg (ASSOCABORG).

Flora

Flora Flora: är en undandiska Soul & RnB artist. Hon är mycket influerad av Michael Jackson och se honom som sin idol. Tycker om old school funk, Soul och RnB då är hon en av de bästa artisterna för dig i Göteborg. På Afrikansk Kulturnatt på Musikens Hus har hon filt dansgolvet med glada människor.

MA-Tinz

MA-Tinz MA-Tinz är en artist, musiker, producent och text författare. MA-Tinz har varit en aktiv artist sedan i Lagos- Nigeria. Sveriges framtids dans musik artist hade filt dansgolvet på musikens Hus med glad publik. Hans fantastisk röst och scen närvarande gick inte at ta mista på.

L. Diamond

L. Daimond L. Diamond har sedan sitt senaste besök på Afrikansk Kulturnatt visat starkt engagemang och stöd för afrikansk kultur. L. Diamond på scen på Musikens Hus går inte att ta miste på. Den positiva och glädje stämning som låg över Afrikansk Kulturnatt på Musikens Hus gick inte att ta miste på.

GMansour

GMansour GMansour Honjo tack GMansour för en underbar spelning på Afrikansk Kultur. Göteborgs Hip Hoppare hade börjat med sin intro på arabiska för att betona att han komma från Sudan. Han avslutade sin uppträdande med en av sina stärka låter ”My Live”.

Baobab Percusion

Baobab Percusion Baobab Percusion består av killar från Senegal och Guinea. De spela Väst afrikansk musik med Djemmbeh och Balafon. På Afrikansk Kulturnatt på Musikens Hus hade Baobab Percusion leverat en fantastisk spelning till sina fans och publik.

Afrikansk Kulturnatt

Afrikansk Kulturnatt: Honjos första Afrikansk Kulturnatt på Musikens Hus ger stor succé. Vi tacka artister som:

Princesse Charm

Princesse Charm Princesse Charm är Benins absolute Makossa och Coupé Decale artist. En stilig och karismatisk artist. Hon är känd för att vara hemma på scenen och en artist som äga sin scen när hon uppredar.

Dembo theRootsmanv

Dembo theRootsman Dembo theRootsman är en båda en musik och kultur ambassadör i Västra Götalandregionen. Hans engagemang i musik och kultur i Göteborg har suttit sitt namn på musik och kulturs kart i Sverige. Han är också Gambias musik och kultur gåva till Sverige.

L. Diamond

L. Diamond L. Diamond är en folk kär artist som är mycket aktuellt i Sverige just nu på den Hip Hop och RnB scenen. Han är en av de för artister sedan efter 2pac som har dedikerat en hel låt till sin mamma och mammor i världen. Han tackar sin mamma och mammor för deras satsning att stödja sina familjer och barn i både bra och tuffa tider. Diamond: Jag älska mamma och tack för att du finns för oss.

Slim Prince

Slim Prince Slim Prince är en Nigeriansk artist som bor i Göteborg. Han är bland de bästa artister på scenen. En framgång rik dans och reggaeton artist. Prince heter inte bara Prince utan han också leva efter sitt namn in musik branschen. Vi på FreeStyla Records och Honjo älskar att se Prince på scenen.

GMansour

GMansour Gmansour kommer från Sudan men bo i Sverige nu. Han har spelat på olika länder som Nigeria, Danmark och Sverige. Han är en av artister som utnyttjar varje moment han står på scenen för att leverera den bästa show till sin publik. Han leva genom sina fansar. GMansour är en glad person och älskar att stå på scenen och rappa med kärlek.

AfroVikingz

AfroVikingz AfroVikingz är båda musik och dans grupp och har spelat i många år i Göteborg och runt om Sverige. De är mycket kända för sin lojalitet till musik och dans.

Okes Masima

Okes Masima Okes Masima “King of Afrofusion” i Sverige är en av Nigerianska artister som bidrag med sin svängiga Afrofution låter. Hans är mycket inspirerad av Fela Kuti från Nigeria en legendarisk musiker från 70-80 talets Nigeria.

Afrikansk Afton

För Första gången i 37 år har Hammarkullekarnevalen gör en Afrikansk afton med artister och kultur organisationer från olika Afrikanska länder. Att ge en hel fridag afton till Afrikansk kultur i Göteborg av Hammarkullekarnevalen är en stor fram steg för interkulturell samarbeta.

Princesse Charm

Princesse Charm Princesse Charm är en av Benins internationella artister som uppredade för att stödja Honjos Afrikansk afton på Hammarkullekarnevalen. Honjo sjunger även på franska och Afrikansk språk. För dem som älskar Makossa och Coupé decale är bland de bästa artister du kan någonsin se på scenen.

GMansour

GMansour GMansour är en Sudansk Hip Hop artister som representerade Sudan på Afrikansk afton med sin tynga Hip Hop låter. En framgång rik rapare från Göteborg är känd för att ge sitt bästa till sin publik.

Ras Tonto

Ras Tono Ras Tonto är en stjärna från det guld rika land Ghana. Hans musik och texter har gjort honom till en världens starkast Reggae artist genom tiderna.

Okes Masima

Okes Masima Okes Masima “king of Afrofusion” i Sverige är en av Nigerianska artister som bidrag med sin svängiga Afrofution låter. Hans är mycket inspirerad av Fela Kuti från Nigeria en legendarisk musiker från 70-80 talets Nigeria.

AfroViking

AfroViking AfroViking är en känd grupp sin dans och musik prestation på scenen. AfroViking är mycket influerad av musik och dans från DRC. Honjo tackar gruppen för deras enorma samarbeta för att leda Afrikansk afton till en succé.

L. Diamond

L. Diamond L. Diamond är en ung artist med växande artist karriär inom RnB-Hip Hop i Sverige. Han är en favorit artist av många ungdomar. Diamond är också en skådespelare som är känd efter Familje film Dreams.

Slim Prince

Slim Prince Slim Prince är en fantasiful och kreativ artist på scenen. Han har en stark artist varumärke i Göteborg. Han även satsar på en internationell karriär.

Ras Fikie You

Ras Fikie You Ras Fikie You är en karismatisk Reggae artist från Ghana. I Ghana har körat och spelat musik i många år. Han har två album i Ghana och låtarna är en blandning av ”Old School Reggae" och moderna Reggae låter.

Wadjir Förening

Wadajir Wadjir Förening är en ideell förening vars verksamhet riktar sig främst till barn, ungdomar och vuxna med somalisk bakgrund. Föreningen är även öppen för andra än somalier som vill öka sin förståelse för somalier och den somaliska kulturen.

Kultur i Centrum

Kontakt:
Honjo Kultur Export

Köldgatan 11

418 32 Göteborg/ Sverige

Tel: +4673 7545 090

E-Mail: info@honjo.se

Honjos Mission:
Our Purpose is to create an intercultural and musical exchange platform for people, organizations, cultures and music. We want to contribute to global peace, human rights, democracy and equality. Honjo achieves these missions through concerts, like LIVE Performances, Festivals, Djs and Club Nights, Workshops and Seminars.

Gallery:

The African Way TAW Dj LV The African Way TAW Lankusa AKD TAW Chidima TAW COGGI