Honjo

Honjo Kulturexport

AFRIKANSK KULTURDAG

Afrikansk Kulturdag 2020 Grundsyftet med Afrikansk Kulturdag är dels att förena svenska barn och ungdomar och afrikanska barn och ungdomar genom musik och kultur samt främja hög kvalitet av kulturproduktion av nya artister och musiker. Syftet är också att ge unga gambiska musiker och artister möjlighet att förbättra sitt liv genom musik och kulturella aktiviteter i Gambia istället för att ge sig illegalt till Europa. I Gambia kommer vi samarbeta med några av dem stora folkkära artister som Oboy & African Child.

AFRIKANSK KULTURDAG/ NORDSTAN 2019

Afrikansk Kulturdag:27 April, i Nordstan. Afrikansk Kulturdag på Nordstan ska rikta sig mot Cora och Balafon musik från Mali. En stor del av musik kommer också att fokusera på barnen och ungdomarnas utveckling inom musikkultur. Genom Cora och Balafon musik kommer musiker och artisten berätta flera sagor för barn och ungdomar. Cora och Balafon är en av dem äldsta musik instrument i Väst Africa. Vad vi kommer lifta upp på Afrikansk Kulturdag är den musikaliska historian och utvecklig av Sundiata Keitas musik. ”Afrikansk Kulturdag” är mellan kl. 10.00 till kl. 18.00 i Nordstan medan stor konsert ska äga rum på Kulturhus Kviberg mellan kl. 21:00 till kl. 03.00. Afrikansk Kulturdag är byggt runt musik, dans, modevisning, musikalisk teater mm. I samarbete med ABF! Besöka oss på Honjo

Kultur & Musik Kväll/ Kulturhus Kviberg

Kultur & Musik : 03 Nov. 2017 på Kulturhus Kviberg: Kultur För ALLA Honjo främjar utveckling och utmaning av öppenhet och dialog mellan etniska föreningar och det Svenska samhället där kultur och musik är verkig för social tillhörighet och integration. Honjo hävdar att vårt kulturöverskridande samarbetsprojekt är att borga för nya skapande och innovation av musikkultur i relation till den kulturella friheten inom Göteborg. Yellow Festival ska hjälp Honjo att utveckla nya arbetsprocesser och musiks nydanande samhället. Vi organiserar eventet för att minska våld och diskriminering i samhället. I samarbete med ABF!

Kviberg Scen

Kviberg Scen:
Datum: Maj 2017.
Plats: Kulturhus Kviberg
Kl: 10.00 - 15.00
Åldersgräns: 0år
Pris på Entré: Kr 00,00:-
FreeStyla TV

Kultur i Centrum

Kontakt:
Honjo Kultur Export

Köldgatan 11

418 32 Göteborg/ Sverige

Tel: +4673 7545 090

E-Mail: info@honjo.se

Honjos Mission:
Our Purpose is to create an intercultural and musical exchange platform for people, organizations, cultures and music. We want to contribute to global peace, human rights, democracy and equality. Honjo achieves these missions through concerts, like LIVE Performances, Festivals, Djs and Club Nights, Workshops and Seminars.

Gallery:

The African Way TAW Dj LV The African Way TAW Lankusa AKD TAW Chidima TAW COGGI